Веселин Стойнев

Политика 28-04-2022

Най-големият подарък: как Путин помогна на България

С газовия си шантаж Путин неволно много помогна на България: българската власт се окопити, върна се в правилния коловоз и даде пълен напред. И още услуги и подаръци направи Путин на България.
Политика 09-03-2022

Войната на Путин и българските колаборационисти

Путин води война в Украйна, а в България има негови колаборационисти - путинофили, които се изсулват от моралната позиция и се самолишават от елементарна емпатия към страданието на милиони убивани и прокудени, пише за "Дойче веле" Веселин Стойнев
Политика 01-03-2022

Ако Путин нахлуе в България, ще го посрещнат ли с хляб и сол?

Стефан Янев си тръгва. Но русофили в България има колкото щеш. Ако Путин нахлуе в България, няма да е изненада, ако те посрещнат с хляб и сол поредното "освобождение". Коментар на Веселин Стойнев за "Дойче веле".
Политика 13-01-2022

Щурмът на „Възраждане“: какво се случи пред парламента и защо пак ще се случи

Утре някой друг Рубльов, Босфоров или Човек с нощно шкафче ще събере пред НС още повече народ - и ще успее да го превземе, защото се видя, че хич не е трудно, пише Веселин Стойнев за "Дойче веле".
Политика 15-11-2021

Радев срещу Герджиков: защо вторият тур ще е по-труден

Радев спечели убедително първия тур на президентските избори. Вторият тур обаче ще бъде по-труден. Инерцията на двойната преднина, с която води пред проф. Герджиков, може да му изиграе лоша шега, пише Веселин Стойнев за "Дойче веле".